Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
mateusz12240 Dyskutant
|
|
 |
|
|
inwestor82 Dyskutant
|
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 1:18 pm |
|
|
|
mateusz12240 napisał: |
tak jak w temacie chodzi o to czy wysyłają oni priorytetem czy zwykła wysyłką |
przyłączam się do pytania _________________ <- Zrób 1 krok i zarabiaj |
|
 |
|
|
k-lis Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 4:50 pm |
|
|
|
Odpowiedź na to pytanie jest podlinkowana ze strony głównej Złotych Myśli...
Jak Wy chcecie zarabiać w ZPP, jeśli tak łatwo dostępnej informacji nie jesteście w stanie (albo się Wam nie chce) odnaleźć?
W ZPP nie ma takiego czerwonego przycisku z napisem "zacznij zarabiać". Tu całą masę rzeczy trzeba zrobić własnoręcznie. _________________ Pozdrawiam,
Krzysztof Lis
Chcesz zarabiać na blogu tak jak ja (na PP ZM i AdSense)? |
|
 |
|
|
mateusz12240 Dyskutant
|
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 7:10 pm |
|
|
|
Ja wiem, tylko nie byłem pewien bo klilent napisał mi że nie dostał przesyłką priorytetowej, ale dostał tylko poleconą i dlatego ma problemy
1. jaki jest rodzaj przesyłki ksiązek? - Wysyłka zakupionych przez Ciebie publikacji w wersji drukowanej, elektronicznej, audio oraz audio CD jest darmowa bez względu na ilość zamówionych sztuk i cenę zamówienia na terenie calej Polski. Pojedyncze książki wysyłamy przesyłką priorytetową poprzez Pocztę Polską. Przy minimum trzech zamówionych książkach formą wysyłki jest polecony priorytet. Książki pakowane są w taki sposób, aby bezpiecznie i bez uszkodzeń dotarły pod wskazany adres. _________________ Pozdrawiam
http://www.jedzenie-24h.cba.pl
www.dietaizdrowie.blox.pl |
|
 |
|
|
mateusz12240 Dyskutant
|
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 7:15 pm |
|
|
|
Jak Wy chcecie zarabiać w ZPP, jeśli tak łatwo dostępnej informacji nie jesteście w stanie (albo się Wam nie chce) odnaleźć?
JA JUŻ ZARABIAM!!!
W ZPP nie ma takiego czerwonego przycisku z napisem "zacznij zarabiać". Tu całą masę rzeczy trzeba zrobić własnoręcznie.
Wielkie dzięki, że mi o tym powiedziałeś, bo już myślałem, że jest taki przycisk "Zacznij Zarabiać"  _________________ Pozdrawiam
http://www.jedzenie-24h.cba.pl
www.dietaizdrowie.blox.pl |
|
 |
|
|
|