Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Szymon80 Świeża krew
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 8:51 pm |
|
|
|
Witam.
Niedawno można było w narzędziach skonstruować boxy reklamowe z publikacjami. Teraz w tym miejscu jest odnośnik do nowego panelu partnera a w nim ani śladu takiego narzędzia. Są tylko linki do pojedyńczych publikacji. Czy pozbyliście się tej formy reklamy czy ja poprostu nie widzę takiej mozliwości ?
Uzywam opery i moż eto jest problemem ?
Prosze o odpowiedz.
Pozdrawaim |
|
 |
|
|
Szymon80 Świeża krew
|
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 2:53 pm |
|
|
|
Ktoś kompetentny odpowie  |
|
 |
|
|
Marek Buraczyński Maniak dyskusji
|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 6:49 am |
|
|
|
Oczywiście odpowie, ale nie w Święta
Boksy zostały usunięte, gdyż działały w oparciu o stary format linków partnerskich (format, który działa do końca kwietnia).
W międzyczasie jednak poprawiliśmy już ich kod i boksy wkrótce powrócą. _________________ CZAS NA ZMIANY
Prywatne: IBAN - SWIFT
Wykorzystaj maile - kurs |
|
 |
|
|
krzysztof.trybulski@gmail Maniak dyskusji
|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 7:14 am |
|
|
|
Szymon80 napisał: |
Ktoś kompetentny odpowie  |
Hehehe - dobre  _________________ Pozdrawiam Serdecznie,
Krzysztof Trybulski
Największy w historii sekret sukcesu, bogactwa i dostatku! Przyciągnij sukces do swojego życiowego doświadczenia! |
|
 |
|
|
|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 7:16 am |
|
|
|
Marek Buraczyński napisał: |
Oczywiście odpowie, ale nie w Święta
Boksy zostały usunięte, gdyż działały w oparciu o stary format linków partnerskich (format, który działa do końca kwietnia).
W międzyczasie jednak poprawiliśmy już ich kod i boksy wkrótce powrócą. |
Marku - dziękuję za kompetentną odpowiedź. Ale dla mnie "wkrótce" to trochę za mało. Co oznacza to "wkrótce"  _________________ Pozdrawiam Serdecznie,
Krzysztof Trybulski
Największy w historii sekret sukcesu, bogactwa i dostatku! Przyciągnij sukces do swojego życiowego doświadczenia! |
|
 |
|
|
sebekz Dyskutant
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 10:50 am |
|
|
|
Dołączam się do pytania. Dawno mnie tu nie było na forum i nie zajmowałem sią PP ZM ale mam kilka stron z boksami i zastanawiam się co z nimi zrobić ? Rozumiem że jeszcze teraz działają ok i cookies zapisują się prawidłowo ? Czy zanim stare przestaną działać pojawią się nowe ? Czy lepiej czekać na nowe czy usunąć stare i zrobić ręczne przekierowania ? |
|
 |
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 11:06 am |
|
|
|
Stare boksy działają już prawidłowo i nie ma potrzeby usuwania ich. Nowy generator boksów pojawi się jednak najprawdopodobniej dopiero w nowej wersji nowego panelu, a nie "wkrótce" jak napisałem poprzednio. Nie będziemy już wprowadzać nowych narzędzi do starego panelu. _________________ CZAS NA ZMIANY
|
 |
|
|
sebekz Dyskutant
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 11:42 am |
|
|
|
Ok. Dziękuję za odpowiedź. |
|
 |
|
|
Szymon80 Świeża krew
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 4:30 pm |
|
|
|
A może Pan podać gdzie jest te narzędzie ?. W zakładce narzędzi nie widzę tego. W nowym panelu również. |
|
 |
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 4:52 pm |
|
|
|
Odpowiedź jest powyżej, ale napiszę to raz jeszcze. W tym momencie nie ma generatora boksów. Pojawi się on dopiero w nowej wersji nowego panelu. _________________ CZAS NA ZMIANY
|
 |
|
|
Szymon80 Świeża krew
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 5:06 pm |
|
|
|
No to źle zrozumiałem post. Myslałem że przywróciliście boxy do momentu udostępnienia nowych.
Ostatnio zmieniony przez Szymon80 dnia Sro Kwi 22, 2009 4:33 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
 |
|
|
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 9:16 am |
|
|
|
 _________________ Pozdrawiam Serdecznie,
Krzysztof Trybulski
|
 |
|
|
Gostka Świeża krew
|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 11:19 pm |
|
|
|
Marek Buraczyński napisał: |
Stare boksy działają już prawidłowo i nie ma potrzeby usuwania ich. |
Dzieki za info. Mam kilka boksow i szkoda by mi bylo je usuwac. _________________ Rozwijaj się i zarabiaj: http://rozwoj.informativo.pl
Zdrowie i uroda: http://piekna.informativo.pl |
|
 |
|
|
Szymon80 Świeża krew
|
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 9:54 pm |
|
|
|
No i co ? Jak nie było narzędzia tak nie ma nadal.Coś widzę że olewacie sobie konkretnie waszych partnerów. |
|
 |
|
|
Cinek Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 10:39 pm |
|
|
|
Szymon80 napisał: |
No i co ? Jak nie było narzędzia tak nie ma nadal.Coś widzę że olewacie sobie konkretnie waszych partnerów. |
Następny. Na razie możesz też korzystać "awaryjnie" z generatora znajdującego się na stronie, do której link znajdziesz w moim podpisie. |
|
 |
|
|
|