jaras Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 12:45 pm |
|
|
|
od jakiegoś juz czasu tworzę sobie listy mailingowe, głównie wykorzystując freebota i 4free
teraz, reklamując swój nowy projekt, rozsyłam mailing pt. "pobierz za darmo"
treść skonstruowałem opierając się na opisach darmowych ebooków, które wykorzystałem do rozpowszechniania na tej stronie
ściągnąłem też pomysły, które sprawdzają się u innych, lepszych ode mnie
------------------------------
Witam bardzo
Na samym początku chciałbym wyjaśnić, dlaczego właściwie chcę coś rozdawać za darmo.
Zdaję sobie sprawę, że rzeczywiście sporo osób myśli o tym jak się wzbogacić i realizować swoje marzenia. Pomogłem sobie, teraz mogę pomóc Tobie.
Najczęściej to pragnienie kończy się jedną, czy dwiema porażkami, co powoduje zgodę na niski poziom życia i niewielkie dalsze zaangażowanie się w rozwój. Tymczasem, niezależnie od naszego nastawienia, wciąż mamy możliwość złapać prawdziwą okazję.
Dlaczego warto się nie poddawać i zdobyć niezależność finansową przeczytaj w darmowym ebooku "Niezależność finansowa", który umieściłem na naszej stronie JarasEla.pl:
pobierz za darmo
Dlaczego warto zrobić sobie stronę i spowodować by generowała dochód?
Raczej nie trzeba odpowiadać na takie pytania
Mam dla Ciebie poradnik, w którym znajdziesz receptę na to jak przyciągnąć internautów interesujących się tym samym co Ty i dzielić się wzajemnie swoją wiedzą i doświadczeniem. Zawsze warto wiedzieć więcej i lepiej.
Pomimo, że codziennie powstaje tyle takich samych stron, większość z nich, pomimo wkładu woli, czasu i pieniędzy, odpycha swoim wyglądem. Praktycznie, jako twórcy stron, mamy zaledwie kilka sekund na przyciągnięcie uwagi internauty. Jeżeli chcesz mieć stronę, która przyciąga i wciąga(!) nowych ludzi, przeczytaj, jak stworzyć skuteczną stronę internetową.
pobierz za darmo
Znajdziesz tam dużo więcej ciekawostek, o których nie wspominam w tym mailu, bo musiałbym pisać i pisać...
z pozdrowieniami
Ela i Jaras
www.jarasela.pl
------------------------------ _________________ jeszcze jedno biznes forum , na którym możesz zareklamowaćswoją działalność |
|