Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Mroovek Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 1:35 pm |
|
|
|
Cytat: |
Każdy partner powinien posiadać w swoich statystykach w pozycji zakupu ebooka namiar na swojego "klienta" w postaci adresu maila. |
Mail odpada - ochrona danych osobowych, ale mam inną propozycję, aby każdy partner widział status zamówienia z numerem - np:
1254-01062005 ; Podstawy FOREX : nieopłacone
1345-01062005 ; Szybkie Czytanie: opłacone
9591-01062005 ; Arkana Seksu: zwrócony
itd itp....
Może w kwestii zwrotu e-booków nie rozwiązałoby to problemu, ale na pewno ułatwiłoby pracę osobom które sprzedają na aukcjach... Wiadomo wtedy czy klient zapłącił czy nie czy wystawić mu komentarz... |
|
 |
|
|
Piotr L. Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 1:43 pm |
|
|
|
Myslę że jest to dobry pomysł - ale narazie są wazniejsze rzeczy do zrobienia a co do aukjic - allegro ostatnio zablokowało moje aukcje z ZM ... ciekawe dlaczego. Czekam na wyjasnienie, ale tymczasem polecam zaawansowanego technicznie swistak.pl - taka mala reklama  _________________ Odlewy gipsowe
5126,80zł w innym PP?
plamka zabiera głos |
|
 |
|
|
Mroovek Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 8:51 pm |
|
|
|
Ja próbowałem na Ebay'u Polska ale to niewypał. To co tam się dzieje woła o pomstę do nieba Teraz czas na A24  |
|
 |
|
|
Mateusz Chlodnicki Administrator
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2005 7:56 am |
|
|
|
Pomysl jest faktycznie dobry i z pewnoscia do realizacji. Ale nie jestem w stanie powiedziec na kiedy. Zaraz dodam go do listy "TO-DO" dla programistow
Jesli chodzi o aukcje to np. Allegro ma wyraznie w swoim regulaminie, ze zabrania sprzedawac ebookow, ktorych sprzedawca nie jest AUTOREM. Probowalismy z nimi walczyc ,zeby nasi Partnerzy mogli sprzedawac ebooki, ale byli nieugieci  _________________ Pozdrawiam
Mateusz Chlodnicki |
|
 |
|
|
Makler Maniak dyskusji
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2005 2:48 pm |
|
|
|
Dziwne. Publikacje Piota Majewskiego są sprzedawane bez większych przeszkód, a też są w formie elektrocznicznej. |
|
 |
|
|
Mateusz Chlodnicki Administrator
|
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 9:30 am |
|
|
|
Niektorzy nasi Partnerzy tez PROBUJA sprzedawac na Allegro ebooki. Problem w tym, ze Allegro po prostu usuwa te aukcje - czasem komus sie uda cos sprzedac przed usunieciem, czasem nie. Mozna to robic, ale wylacznie na wlasna odpowiedzialnosc (Allegro moze przeciez zablokowac konto za naruszanie ich regulaminu). _________________ Pozdrawiam
Mateusz Chlodnicki |
|
 |
|
|
|