Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
andrre Stały bywalec
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 6:33 pm |
|
|
|
Denwer455 - skąd to wiem? Akurat trochę czytam blogó partnerów, ich wypowiedzi na forum i widzę co się dzieje na allegro. Jest tam kilku sprzedawców którzy tak windują ceny że innym to się poprostu nie opłaca. Nie mówię że tylko tak można zdobywac prowizję. Poza sprzedażą na allegro , największą prowizję zgarniają ludzie którzy poświęcają się temu interesowi w całości tworząc serwisy , blogi itp. _________________ http://audiobooki-za-darmo.blogspot.com/ - audiobooki za darmo |
|
 |
|
|
Denwer455 Maniak dyskusji
|
|
 |
|
|
gosiaczek15986 Świeża krew
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 6:36 pm |
|
|
|
Ludzie ja jestem zdania ze nie mozemy sie podawac jesli chcemy zarobic w tym interesie i wierze ze nawet przez blogi czy tez przez inne strony mozemy zarobic powyzej 1000zl tylko potrzeba czasu i wysilku a nie mozemy sie zniechecac bo jesli to bedziemy robic to do niczeo nie dojdziemy w zyciu  |
|
 |
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 6:38 pm |
|
|
|
A więc przyjrzyjmy sie TOP 10
Na pierwszym miejscu precelik , on z tego co wiem nie sprzedaje na Allegro , wystarczy przeczytać jego ebooka , żeby się dowiedzieć jak promuje , na drugim miejscu nie wiem kto jest , na trzecim Sebastian Schabowski , on ma Osiągacza , więc chyba też nie sprzedaje na Allegro , czwarte miejsce też nie wiem , na piątym jestem ja , nie działam na Allegro , reszty nie znam.
No właśnie może partnerzy z TOP 10 pochwalą sie co generuje im największa sprzedaż ? _________________ Kredyty,karty,konta,rachunki firmowe
Program partnerski - 1000 zł za poleconego ! - Zarejestruj się i ty i zarabiaj! |
|
 |
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 6:39 pm |
|
|
|
Nie dobrze by bylo jak by to zrobili  |
|
 |
|
|
ARAS Maniak dyskusji
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 6:44 pm |
|
|
|
Ludzie ja mam e-booki na blogach w tym jedna osobe w zlotym klubie i jak narazie jest ok a moje ststystyki za wczorajszy i pierwszy dzien sa duze teraz tworze wlasna strone i mam nadzieje ze bedzie duzy zysk z tego  |
|
 |
|
|
andrre Stały bywalec
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 7:38 pm |
|
|
|
to proste: Gdyby ktoś się chwilił że sprzedje na allegro i ma z tego po odliczeniu prowizji dla allegro ok 600zł nie wychodząc z domu (nie zajmujemy się przecież wysyłką) to nagle na allegro pojawiłoby się 150 nowych sprzedających ebooki a to oznaczało by jedno - konkurencja a tego nie chce nikt.
Nie wiem ile da się zarobić sprzedając na allegro bo tego nie robię i proawdopodobnie nie będę robił. _________________ http://audiobooki-za-darmo.blogspot.com/ - audiobooki za darmo |
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 7:52 pm |
|
|
|
no to jest sluszna racja konkurencja bedzie zawsze i wszedzia a my musimy ja przezwyciezyc bo na tym tez polega nasza praca  |
|
 |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 12:50 pm |
|
|
|
Adam Odojewski napisał: |
lukiluk48 napisał: |
Ej ktoś zarobił coś w tym programie |
Tak.
Cytat: |
jak długo tu siedzieć trzeba, żeby coś zarobić??????? |
Od siedzenia tu nie płacą. Wszystko zależy od podejścia - jak będziesz aktywny i skuteczny, to już po dwóch miesiącach możesz zarobić na pierwszą wypłatę. A jak nie będziesz działał... nie zarobisz nic.
Powodzenia!  |
Po dwóch miesiącach aktywności i skuteczności 50 zł, to naprawdę niezła perspektywa !
Pozdrawiam  |
|
 |
|
|
kotek Obserwator
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 5:45 pm |
|
|
|
witam! jak promujesz swoje linki? |