Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
wujas Stały bywalec
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 7:50 pm |
|
|
|
no dobra ale co wtedy z prowizja ?  |
|
 |
|
|
Marek Buraczyński Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 9:59 pm |
|
|
|
wujas napisał: |
no dobra ale co wtedy z prowizja ?  |
Przy (1) poprawnie złożonym zamówieniu (2) z komputera, na którym nie ma ciasteczek zapisanych podczas logowania się na konto w ZPP (przez Partnera, z którego linku składane jest zamówienie) prowizja może zostać naliczona o ile (3) kupujący i Partner nie jest tą samą osobą. _________________ CZAS NA ZMIANY
Prywatne: IBAN - SWIFT
Wykorzystaj maile - kurs |
|
 |
|
|
wujas Stały bywalec
|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 7:40 pm |
|
|
|
co to znaczy "nie jest ta sama osoba" ? czy wtedy trzeba sie z drugiego kompa zarejestrowac jako klubowicz ? |
|
 |
|
|
Marek Buraczyński Maniak dyskusji
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 1:03 pm |
|
|
|
wujas napisał: |
co to znaczy "nie jest ta sama osoba" ? czy wtedy trzeba sie z drugiego kompa zarejestrowac jako klubowicz ? |
Nie jest ważne, z którego komputera zarejestrujesz się jako Partner, a z którego jako Klubowicz. Jeśli w obydwu przypadkach podasz te same dane to nie będzie wątpliwości, że w obydwu przypadkach chodzi o Ciebie. _________________ CZAS NA ZMIANY
Prywatne: IBAN - SWIFT
Wykorzystaj maile - kurs |
|
 |
|
|
wujas Stały bywalec
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 1:10 pm |
|
|
|
ale jezeli w ZK zarestruje sie moja mama, brat itp na jednym kompie a na drugim ja jako partner to wtedy kupujac z kompa nr 1 przez moj link moge teoretycznie dostac prowizje ? |
|
 |
|
|
adriank Maniak dyskusji
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 2:36 pm |
|
|
|
Nie oszukujmy się nikt tego nie sprawdzi. Nawet jak z dwóch komputerów zarejestrujesz się podając inny email. Ja tego nie rozumie czemu partner nie może kupować od siebie. To tylko małe utrudnienie, które można obejść. Powiem przyjacielowi, żeby zamówił z mojego linku i suma sumaru, ja za to zapłacę. A i tak zyskuje wydawnictwo.
pozdrawiam _________________ Jak zarobić pierwszą prowizję
http://www.pierwszaprowizja.blogspot.com
Nauczę Cię uwodzenia
http://uwodziciel.12dziewczyn.pl |
|
 |
|
|
Denwer455 Maniak dyskusji
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 3:00 pm |
|
|
|
adriank napisał: |
Nie oszukujmy się nikt tego nie sprawdzi. Nawet jak z dwóch komputerów zarejestrujesz się podając inny email. Ja tego nie rozumie czemu partner nie może kupować od siebie. To tylko małe utrudnienie, które można obejść. Powiem przyjacielowi, żeby zamówił z mojego linku i suma sumaru, ja za to zapłacę. A i tak zyskuje wydawnictwo.
pozdrawiam |
Jak nie może kupować od siebie , może tylko nie otrzymuje prowizji za taki zakup. _________________ Kredyty,karty,konta,rachunki firmowe
Program partnerski - 1000 zł za poleconego ! - Zarejestruj się i ty i zarabiaj! |
|
 |
|
|
adriank Maniak dyskusji
|
|
 |
|
|
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 9:44 pm |
|
|
|
Usunąłem z tego tematu dwa posty, które nic nie wnosiły do tematu - proszę nie dodawać do dyskusji "opinii" o innych dyskutujących - Marek
Ciekawie by ten cały interes wyglądał jakby partnerzy dostawali prowizje za swój zakup. Wystarczy trochę pomyśleć. Każdy kto chciałby zakupić ebooka , rejestrowałby się w PP , kupił ebooka i zgarnął prowizje. Po co kupować przez link innego partnera jak mogę przez swój i do tego trochę zaoszczędzić zgarniając prowizje . Ale niektórym ciężko to chyba zrozumieć  _________________ Kredyty,karty,konta,rachunki firmowe
Program partnerski - 1000 zł za poleconego ! - Zarejestruj się i ty i zarabiaj! |
|
 |
|
|
adriank Maniak dyskusji
|
|
 |
|
|
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 5:54 am |
|
|
|
Ideą programu partnerskiego jest to , że dostajesz prowizje za polecenie klienta , więc jak możesz polecić samego siebie ? A i przecież otrzymujesz za taki zakup punkty w ZK , więc nie jesteś stratny w innym PP nie dostałbyś za taki zakup nic... _________________ Kredyty,karty,konta,rachunki firmowe
|
 |
|
|
|