Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
komratk Świeża krew
|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2006 2:11 pm |
|
|
|
Witam wszystkich. Jestem tu "świeży" i chciałbym się czegoś dowiedzieć... Zarejestrowałem się w Złotym Klubie (ZK) i Złotym Programie Partnerskim (ZPP). Zastanawia mnie czy mogę będąc w ZK zamawiać e-booki poprzez swoje linki ZPP? Interesuje mnie czy uzyskam dzięki temu zniżkę 40% oraz czy naliczone zostaną mi punkty. Nie chcę tu łamać żadnego regulaminu więc wole zapytać. Pozdrawiam |
|
 |
|
|
Denwer455 Maniak dyskusji
|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2006 2:15 pm |
|
|
|
Z tego co wiem to mozna kupować przez swój link partnerski i punkty są naliczane do Złotego klubu , nie otrzymujemy tylko prowizjii w ZPP. |
|
 |
|
|
Marcin Kądziołka Administrator
|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2006 8:54 pm |
|
|
|
Denwer455 napisał: |
Z tego co wiem to mozna kupować przez swój link partnerski i punkty są naliczane do Złotego klubu , nie otrzymujemy tylko prowizjii w ZPP. |
Dokładnie tak. _________________ Marcin Kądziołka, Prezes Zarządu Złote Myśli Sp. z o.o. |
|
 |
|
|
hmm Gość
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 4:21 am |
|
|
|
a jak bedzie wtedy jak kupie przez swoj link dla kolezanki na jej dane ?
moge tak zrobic - nie ma neta !
chciala w wersji papierowej !
dostane prowizje ? |
|
 |
|
|
precelik Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 8:05 am |
|
|
|
Czy mozesz się przedstawić jako koleżanka? - z tego co sie domyslam jeśli masz jej pełnomocnitwo, do załatwienia w jej imieniu tej sprawy to tak, w przecwinym razie chyba nie za bardzo mozesz się przedstawiać jako kto inny
Zrób najlepiej tak usiądź z nią przed jakimś komputerem i złóżcie zamówienie wchodząc z twojeo linka i co tu kombinować? _________________ Z ZPP zarobiłem już 56384,83 zł zł - chcesz wiedzieć jak? odp na - http://pp.ministrona.pl/
Sieć pp - propartner |
|
 |
|
|
hmm Gość
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 1:33 pm |
|
|
|
ok kumam
a czy moze siostra kupic z mojego linka ktora miszka pod tym samym adresem co ja ?
wiec jak bdzie w tym przypadku ? |
|
 |
|
|
Makler Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 4:35 pm |
|
|
|
Cytat: |
a czy moze siostra kupic z mojego linka ktora miszka pod tym samym adresem co ja ? |
Z tym nie powinno być problemu. Tylko musiałaby skorzystać z innej przeglądarki lub np. ze swojego komputera, bo jeżeli Twój będzie miał cookies z PP to prowizja może nie zostać naliczona. _________________ Niekonwencjonalny Sposób Zarabiania - Program Partnerski, w którym w pierwszym miesiącu zarobiłem 1000 zł. |
|
 |
|
|
Mateusz Chlodnicki Administrator
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 2:32 pm |
|
|
|
Dokladnie tak. System sprawdza cookies, sprawdza tez podany adres email. _________________ Pozdrawiam
Mateusz Chlodnicki |
|
 |
|
|
Raff Świeża krew
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 5:31 pm |
|
|
|
Czyli podsumowywując:
- jeśli ktoś nie ma netu i w jego imieniu składam zamówieniu i zależy mi na prowizji to składam zamówienie poprzez swój link partnerski ale nie na swoim kompie (albo czyszczę cookies)
- pkt. jak wyżej tylko nie zależy mi na prowizji to składam ja jako ja ale wtedy zbieram "złote punkty"
Proszę o potwierdzenie.
I ewentualnie czy wysyłka papierowa ma znaczenie ? |
|
 |
|
|
Marek Buraczyński Maniak dyskusji
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 9:54 pm |
|
|
|
Raff napisał: |
Czyli podsumowywując:
- jeśli ktoś nie ma netu i w jego imieniu składam zamówieniu i zależy mi na prowizji to składam zamówienie poprzez swój link partnerski ale nie na swoim kompie (albo czyszczę cookies) |
Także to nie zawsze wystarczy Zdecydowanie bezpieczniej jest składać zamówienia przez link znajomego Partnera lub w ogóle w takiej sytuacji nie kombinować.
- pkt. jak wyżej tylko nie zależy mi na prowizji to składam ja jako ja ale wtedy zbieram "złote punkty" |
Złote Punkty zawsze zbierasz od własnych zamówień - prowizja od własnych zamówień się nie należy. Albo jedno, albo drugie.
I ewentualnie czy wysyłka papierowa ma znaczenie ? |
Gdy jest do Ciebie, ale zamówienie jest złożone na kogoś innego? Widzimy, że kombinujesz. _________________ CZAS NA ZMIANY
Prywatne: IBAN - SWIFT
Wykorzystaj maile - kurs |
|
 |
|
|
Raff Świeża krew
|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 8:28 pm |
|
|
|
Dlaczego od razu "kombinujesz" ?
Kto pyta nie błądzi.
A'propos wersji papierowych. Zamiawiam na wysyłkę na adres zupełnie kogoś innego. Widziałem poprostu na allegro oferty i zastanawiałem się jak to jest. Na ale może to jest tak jak piszesz. Jeden partner zamawia poprzez drugiego partnera i dzielą się prowizją. Kto jest chętny do takiej współpracy ? _________________ ----------------
http://taniefinanse.googlepages.com/
http://e-biznes24eu.blogspot.com/ |
|
 |
|
|
|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 9:12 pm |
|
|
|
Dlaczego od razu "kombinujesz" ?
Kto pyta nie błądzi. |
Przepraszam za pisanie w drugiej osobie. Nie chodziło mi o konkretną osobę - Ciebie. _________________ CZAS NA ZMIANY
|
 |
|
|
k-lis Maniak dyskusji
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 8:49 am |
|
|
|
Zamiawiam na wysyłkę na adres zupełnie kogoś innego. Widziałem poprostu na allegro oferty i zastanawiałem się jak to jest. |
Ja na przykład nie zamawiam książek, które "sprzedaję" na Allegro. Każdy kupujący dostaje odpowiedni link partnerski do złożenia zamówienia.  _________________ Pozdrawiam,
Krzysztof Lis
Chcesz zarabiać na blogu tak jak ja (na PP ZM i AdSense)? |
|
 |
|
|
wujas Stały bywalec
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 4:22 pm |
|
|
|
a jaezli mam w domu siec (2 kompy podłączone do neta przez router) to czy jak z jednego z nich zamowie ebooka z wlasnym linkiem partnerskim to czy dostane prowizje ? czy chodzi o to zeby nie byl ten sam IP adres ? |
|
 |
|
|
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 5:12 pm |
|
|
|
wujas napisał: |
czy chodzi o to zeby nie byl ten sam IP adres ? |
Adres IP nie ma znaczenia.
Jest mnóstwo lokalnych sieci, których użytkownicy na zewnątrz widziani są pod tym samym IP, zaś np. użytkownicy Neostrady codziennie mają inne IP. _________________ CZAS NA ZMIANY
|
 |
|
|
|