Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
victiss Obserwator
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 11:24 am |
|
|
|
Witam wszystkich, wczoraj zapisałam się do ZPP, ale nie, nie będę Was męczyć pytaniami, chociaż mam ich setki.
A jak się tu wpakowałam? Całkowicie przez przypadek, szukałam w necie czegoś na temat inwestowania na giełdzie i natrafiłam na stronke z reklamą ksiązki "GPW w pratyce" i... kupiłam ją Możliwe, że dałam komuś zarobić I tak od zdania do zdania, czytając wszystko po kolei i coraz bardziej się wciągając, najpierw zapisałam się do Złotego Klubu a potem trafiłam tu. I wpadłam w sidła
Jeszcze tego nie ogarniam, przyznam że jestem zielona jak trawa na wiosne, nie tworze stron,ministrony mailingi, pozycjonowanie stron to do tej pory dla mnie nie znane pojecia większa częsc o której tu piszecie jest dla mnie niepojęta, nawet jak jest coś dość dobrze wyjaśnione to w głowie pytanie za pytaniem. Będzie cięzko. Ale myśle, że z czasem. Najpierw jako tako uporam się z teorią i spróbuje znaleźć odpowiedzi na moje pytania. Ale ostrzegam, jeśli mimo to nie będe czegoś pewna to starym wyjadaczom nie dam spokoju
Tak więc (nigdy od więc..) pozdrawiam wszystkich tych początkujących i tych mniej oraz życze sukcesów jak i sobie życze..  |
|
 |
|
|
q1w Stały bywalec
|
|
 |
|
|
Aneta Styńska Administrator
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 2:49 pm |
|
|
|
Udanej współpracy!  _________________ Pozdrawiam serdecznie
Aneta Styńska :: Manager PP |
|
 |
|
|
ARAS Maniak dyskusji
|
|
 |
|
|
Archon Stały bywalec
|
|
 |
|
|
Marek Buraczyński Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 11:04 pm |
|
|
|
victiss napisał: |
Witam wszystkich, wczoraj zapisałam się do ZPP, ale nie, nie będę Was męczyć pytaniami, chociaż mam ich setki. |
Witaj. Nie krępuj się pytać.
Służę pomocą tu oraz pod adresem pp @ zlotemysli.pl
Powodzenia _________________ CZAS NA ZMIANY
Prywatne: IBAN - SWIFT
Wykorzystaj maile - kurs |
|
 |
|
|
victiss Obserwator
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 8:19 am |
|
|
|
Oj będę pytać i to sporo ale na początek przeczytam wszystko co mam do przeczytania a potem przystąpie do ataku. Dzięki  |
|
 |
|
|
Archon Stały bywalec
|
|
 |
|
|
zbb64 Obserwator
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 6:45 am |
|
|
|
Również witam wszystkich zapisałem się niezbyt dawno trafiłem na forum to już dla mnie sukces niestety tak jak poprzedniczka jestem jeszcze bardziej nie ogarnięty i bardziej zielony jeśli chodzi o sprawy związane z komputerem ,mam nadzieję że jednak właśnie dzięki temu miejscu bardzo szybko się naucze tego co potrzeba czuję się obecnie jakbym był przedszkolakiem niestety wcześniej nie miałem niestety nawet komputera i szczerze to nieprzepadam za tą całą techniką może dlatego że nie mam o niej żadnego pojęcia dosłownie dla mnie to czarna magia
ale zobaczymy może jakoś przebrnę przez wszystkie tematy i to co jest potrzebne aby poznać to wszystko i skorzystać z tego mam nadzieję że wystarczy mi zapału i chęci
pozdrawiam wszystkich ! |
|
 |
|
|
Marek Buraczyński Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 10:38 pm |
|
|
|
Nie boisz się pytać - to bardzo ważne i jest podstawą sukcesu. Zadawaj konkretne nawet pozornie głupie pytania, a krok po kroku odkryjesz wszystko. Jeśli czegoś nie rozumiesz drąż temat i nie daj się zbyć.
Tu na forum przed zadaniem pytania próbuj skorzystać z wyszukiwarki - może ktoś wcześniej zadał takie pytanie i nie będziesz musiał czekać aż ktoś Ci odpowie, bo odpowiedź czeka już na Ciebie.
Możesz także pisać na adres pp @ zlotemysli.pl (tak jak to już zrobiłeś zresztą) - postaram się odpowiedzieć jak najszybciej, niestety oznacza to często "odpowiem w środku nocy".
Witam i pozdrawiam. _________________ CZAS NA ZMIANY
Prywatne: IBAN - SWIFT
Wykorzystaj maile - kurs |
|
 |
|
|
argol Gość
|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 8:09 pm |
|
|
|
Hej ja też dopiero zaczynam, ale wiem że jak mi nie wyjdzie to zostanie doświadczenie , a tego nie kupisz nigdzie.  |
|
 |
|
|
|