Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
cangu Maniak dyskusji
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 10:24 am |
|
|
|
W statystykach jest coś takiego jak KAMPANIE, nic nie rozumiem o co tam chodzi?
Kilka e_boków kupiono z mojego linku, miałam info. że ktoś tam nawet się zapisał do P.P. ale nic dziś nie widzę, bo wyświetlają mi się tylko puste kampanie. Przypuśćmy ze zrobię kod. aloe skąd mam wiedzieć jaki kod powinnam zrobić? A ten opis? Co mam opisywać? - Nie rozumiem. |
|
 |
|
|
Denwer455 Maniak dyskusji
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 10:38 am |
|
|
|
Jeżeli nie dodałeś nowej kampanii to co ma Ci sie wyświetlać?
Dodajesz kod kampanii np . mail 1 . jeżeli chcesz wiedzieć ile miałeś wejść ze swojego mailingu, A w opisie piszesz np Mailing Środa czy jak tam chcesz. a do linku dodajesz ?s=mail1 i już. _________________ Kredyty,karty,konta,rachunki firmowe
Program partnerski - 1000 zł za poleconego ! - Zarejestruj się i ty i zarabiaj! |
|
 |
|
|
Remek Obserwator
|
Wysłany: Sob Lut 20, 2010 1:56 am |
|
|
|
Denwer455 Możesz prościej wytłumaczyć jak Tworzyć kampanie? Chcę mieć informacje, z którego liku mam więcej kliknięć i sprzedaży, jak to zrobić prosto? |
|
 |
|
|
Denwer455 Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sob Lut 20, 2010 6:47 am |
|
|
|
Teraz robi się to bardzo prosto..
Klikasz w zakładkę narzędzia,zobaczysz listę ebooków, klikasz w linki i będziesz miał na dole coś takiego :
Wygeneruj linki dla kampanii ..
no i wpisujesz tam nazwę jaką tylko chcesz, klikasz wygeneruj i już masz utworzone linki z kampanią ... _________________ Kredyty,karty,konta,rachunki firmowe
Program partnerski - 1000 zł za poleconego ! - Zarejestruj się i ty i zarabiaj! |
|
 |
|
|
Remek Obserwator
|
Wysłany: Sob Lut 20, 2010 7:15 am |
|
|
|
Dzięki, pewnie doszedłbym do tego, jakbym prześledził dokładnie każda funkcję, ale od czego jest forum. |
|
 |
|
|
|