Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Paulina+Blog Gość
|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 10:35 am |
|
|
|
Hejka ja mam zacza bloga??? Mam juz zrobiony blog ale chce go bardziej upiekszyc a nie wiem jak !!! to jest moj nr gg 3305573 lub E-mail PolskaT15@interia.pl PROSZE O POMOC !!! piszcie  |
|
 |
|
|
Aneta Styńska Administrator
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 10:08 am |
|
|
|
Nie wiem o co konkretnie pytasz, czy o darmowe skrypty na bloga, czy o miejsce, gdzie go opublikować, czy wskazowki ja prowadzić
Najlepiej opublikuj tutaj adres swojego bloga, aby Partnerzy mogli Ci coś doradzić. _________________ Pozdrawiam serdecznie
Aneta Styńska :: Manager PP |
|
 |
|
|
Aneta Styńska Administrator
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 8:33 pm |
|
|
|
Zapraszam na swojego bloga: http://aneta.zlotemysli.pl
Wszystkie Wasze komentarze są na wagę złota, bo to Złoty Program Partnerski  _________________ Pozdrawiam serdecznie
Aneta Styńska :: Manager PP |
|
 |
|
|
P@weł Obserwator
Dołączył: 03 Lis 2006 Posty: 1 Skąd: Piaseczno (Woj. Mazowieckie)
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 7:55 pm |
|
|
|
Witam...Ja chciałbym się dowiedzieć gdzie i jak najlepiej zrobić sobie bloga, to znaczy gdzie się opłaca najlepiej, pytam ponieważ zawsze chciałem sobie założyć...z tym ze nie wiem co, jak i gdzie i nie orientuje się w tym temacie za bardzo. Z racji tego że jestem tu nowy itd...to chciałbym właśnie zacząć od realizacji bloga, myśle że dostane jakieś wskazówki co do tego tematu od Pani Anety
Serdecznie Pozdrawiam.
(P@weł)  |
|
 |
|
|
Marek Buraczyński Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 8:19 pm |
|
|
|
Jak najlepiej?
Jeśli nie masz własnego serwera ani wiedzy skorzystaj z jednego z darmowych serwisów blogowych.
Gdzie najlepiej?
Tam, gdzie Ci się najbardziej spodoba. Zakładanie blogów jest za darmo na wielu portalach, więc możesz dla testów zakładać na każdym z nich a potem wybrać sobie jeden do aktualizacji.
Gdzie się opłaca?
Jeśli chcesz wykorzystać bloga do promocji siebie oraz ebooków to na pewno lepiej na jakimś popularnym serwisie blogowym, ale i tak najwięcej będzie zależało od tego ile wysiłku włożysz w tworzenie i reklamowanie swojego bloga. Sam dobry serwis blogowy nic Ci nie zagwarantuje.
Pozdrawiam  _________________ CZAS NA ZMIANY
Prywatne: IBAN - SWIFT
Wykorzystaj maile - kurs |
|
 |
|
|
Makler Maniak dyskusji
|
|
 |
|
|
jaras Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 11:50 am |
|
|
|
polecam
http://blox.pl
połowa roboty z pozycjonowaniem zrobiona... ;-P
wystarczy dbać aby tytuły wpisów były chwytliwe, ale chyba niełatwo zdobyć czytelników bloga - wogóle bloga, ratuje systematyczność i dbałość, mi pomógł dobry temat, na dobę trafiłem na strone główną portalu gazeta.pl i to sprowadziło mi sporo wizyt, a rankingi wzrosły i robią swoje...
dołożyć do tego kilka naprawdę wartościowych linków do wymiany i propozycje współpracy...
coś się kręci... _________________ jeszcze jedno biznes forum , na którym możesz zareklamowaćswoją działalność |
|
 |
|
|
skromna85 Maniak dyskusji
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2007 9:36 pm |
|
|
|
ja z zakładaniem bloga z ebookami chcę się wstrzymać bo wkrótce ma wystartować blog365.pl zobaczymy co tam ciekawego zaproponują . _________________ Potral biznesowy || Skromny Blog |
|
 |
|
|
kl8ergirl Gość
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 5:59 pm |
|
|
|
hejo jaki portal blogowy ma najwiencej opcji i jest za darmo >??bo na onecie sie znam i jest tam jusz troha nudno to co innego mm wbrac?? :?: :?: :?: |
|
 |
|
|
kl8ergirl Gość
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 6:01 pm |
|
|
|
ODPISUJCIE NA MUJ NR GG>>>11637062  |
|
 |
|
|
k-lis Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 6:38 pm |
|
|
|
Blogger/blogspot. www.blogspot.com _________________ Pozdrawiam,
Krzysztof Lis
Chcesz zarabiać na blogu tak jak ja (na PP ZM i AdSense)? |
|
 |
|
|
Ludomir Świeża krew
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 6:44 pm |
|
|
|
Jeżeli się orientuję to "blog.onet.pl" i "www.ownlog.pl" zabraniają umieszczania na blogach treści komercyjnych. Nie sprawdzałem na pozostałych.
Pozdrawiam. Ludomir. |
|
 |
|
|
piotrus92 Obserwator
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 3:06 pm |
|
|
|
Witam,
tak jak wielu innych uzytkowników postanowiłem stworzyć własnego bloga. Mam swoje konto na google.pl, więc chcę zrobić pamiętnik za pomocą Bloggera. Nie wiem tylko, czy można na nim zamieszczać linki referencyjne itp. Jeśli wiecie to proszę o opdowiedź. Poza tym proszę o komentarze czy podoba Wam się Blogger. Z góry dzięki za odp.
Pozdrawiam |
|
 |
|
|
k-lis Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 7:03 pm |
|
|
|
piotrus92 napisał: |
Nie wiem tylko, czy można na nim zamieszczać linki referencyjne itp. |
Można.
piotrus92 napisał: |
Jeśli wiecie to proszę o opdowiedź. Poza tym proszę o komentarze czy podoba Wam się Blogger. |
Jak dla mnie najlepszy wybór na porządnego bloga. Przyjazne adresy, mnogość opcji konfiguracyjnych, łatwość założenia, itd. _________________ Pozdrawiam,
Krzysztof Lis
Chcesz zarabiać na blogu tak jak ja (na PP ZM i AdSense)? |
|
 |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 7:54 pm |
|
|
|
Wielkie dzięki za odpowiedź. Teraz biore się za pierwszego bloga i mam nadzieję, że już niedługo będziecie mogli obejrzeć rezultaty mojej pracy  |
|
 |
|
|
|