Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Zetes Obserwator
|
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 11:45 pm |
|
|
|
Witam!Chcę wejść w ten biznes i szukam kogoś,kto mnie tego nauczy.Podaję telefon,bo nie umiem wysyłać emaili:0-32/767-69-86.Pozdrawiam wszystkich i czekam na kontakt. |
|
 |
|
|
Mateusz Chlodnicki Administrator
|
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 9:02 am |
|
|
|
Niestety bez umiejetnosci odbierania maili i poslugiwania sie sprawnego Internetem raczej niezawiele mozna tutaj zdzialac. Lepiej w takiej sytuacji zainteresowac sie juz jakims offline'owym systemem sprzedazy partnerskiej, czy MLM. _________________ Pozdrawiam
Mateusz Chlodnicki |
|
 |
|
|
Piotr L. Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 3:59 pm |
|
|
|
Mnie zastanawia natomiast - jak Zetes, zarejestrował sie na forum... skoro nie umie posługiwac się meilem ?
ZETES:
Zacznij interesowac się samym internetem (? skoro tu trafiles to musisz sie interesowac, gdyz z doswiadczenia wiem - ze pierwsze co interesuje ludzi, poczatkujacych w sieci to nie szansa na zarobek online ) i zacznij płynnie sie nim posługiwać... pozatym możesz wspomóc kampanie w np. prasie loklanej -dajac ogloszenia i w ten sposob rekalamując ZłoteMyśli.
Powodzenia! _________________ Odlewy gipsowe
5126,80zł w innym PP?
plamka zabiera głos |
|
 |
|
|
Zetes Obserwator
|
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 10:17 am |
|
|
|
Zetes to ja-sterzyg.Już się naumiałem.A jeśli idzie o te maile,to mie moja wina.Monter,który zakładał mi konto nie postawił ptaszka w kratce "uwierzytelnij" i mogłem tylko odbierać,a nie mogłem wysyłać.Zapraszam na mojego bloga http://sterzyg.blog.interia.pl
Pozdrawiam wszystkich.A co do sposobu uczenia nowicjuszy to mam duże zastrzeżenia.Troje ludzi,a właściwie ich autorespondery,zasypywało mnie masą informacji.Im więcej czytałem tym mniej rozumiałem.Sam musiałem się naumieć.Tak chyba nie powinno być |
|
 |
|
|
Zetes Obserwator
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 7:59 am |
|
|
|
Czy ktoś z Was zna takiego człowieka o imieniu Arkadiusz? |
|
 |
|
|
precelik Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 9:15 am |
|
|
|
Zetes napisał: |
A co do sposobu uczenia nowicjuszy to mam duże zastrzeżenia.Troje ludzi,a właściwie ich autorespondery,zasypywało mnie masą informacji.Im więcej czytałem tym mniej rozumiałem.Sam musiałem się naumieć.Tak chyba nie powinno być |
No cóż, też własnie pisze swój autoresponder gdzie mam zamiar uczyc jak zarabiac na pp na podstawie swoich doswiadczeń myśle ze po kilku miesiącach coś juz swojego wiem (przynajmniej tu w top 10 się trzymam) To i coś z sensem napisac mogę
Domyślam się ze zarejestrowałeś sie w jakimśkursie tworzonym przez partnerów?
Struktura tego taka ze w zasadzie każdy może napisać stworzyć autoresponder, tez możesz zrobić własny ;D nawet zaczynajac działalnośc i nie mieć o tym wiekszego pojęcia, teksty w zasadize w kazdym podobne... typu: dizś chciałem zaprosić scię do rejestracji tu i tam, albo do przeczytania tego a tego ebooka
Czy myślisz że w tych autoresponderach chodziło o to byś dowiedział się jak zarabiać? czy o to byś sie gdizes zapisał? Na czyjs niższy poziom?
Moze wiele sie z nich nie dowiedizałeś ale pewnie poklikaleś komuś w linki, ściągnałeś jaiegoś ebooka z id partnerskim itd a kto wie moze i zakupiłeś dajac komus prowizje
PS: Arka zna jednego ale nie stad  _________________ Z ZPP zarobiłem już 56384,83 zł zł - chcesz wiedzieć jak? odp na - http://pp.ministrona.pl/
Sieć pp - propartner |
|
 |
|
|
Zetes Obserwator
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 10:01 am |
|
|
|
Masz sporo racji-pewnie o to chodziło.Abonuję Twoją Gazetkę Kreatywną.Bezpośrednio w tym biznesie mi się ni przydaje,ale dzięki niej rozwijam swoją inwencję,kreatywność i nieszablonowe podejście do tematu.Serdecznie Cię pozdrawiam.sterzyg |
|
 |
|
|
Dorka Świeża krew
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 4:14 pm |
|
|
|
Witam Was
Od kilku dni jestem zarejstrowana w ZW. Zbieram wszelaka wiedze na ten temat. Pare wizyt na moich linkach juz mam. Warto poobserwowac ludzi ktorzy tu w miare zarabiaja. Zauwazylam, ze laczy ich jedno: maja swoje strony www. Dlatego caly czas mysle o tym i myslcie i Wy.
Znalazlam meilowy kurs tworzenia www:
http://ententa.pl/kurs-www.php
Usuwam końcówkę partnerską - jeśli polecasz szczerze rób to bez linków partnerskich - Marek
Sama znam HTML i chetnie udziele cennych porad.
Polecam takze fajne miejsce w ktorym mozna zwiekszac swoja motywacje. Mysle ze wielu
Partnerow je zna;)
http://www.osiagacz.info/
Pozdrawiam _________________ Pozdrawiam
"Zycie jest jak trabka w orkiestrze jazzowej. jesli w nia nie tchniesz nic z niej nie wyjdzie" Luis Armstrong |
|
 |
|
|
k-lis Maniak dyskusji
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 8:12 pm |
|
|
|
Jeśli masz coś ciekawego do powiedzenia, chcesz coś na tym zarobić, ale nie chcesz zakładać strony WWW (albo się tego uczyć), załóż po prostu bloga.  _________________ Pozdrawiam,
Krzysztof Lis
Chcesz zarabiać na blogu tak jak ja (na PP ZM i AdSense)? |
|
 |
|
|
Dorka Świeża krew
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 9:16 pm |
|
|
|
Bloga mam. Strone chce. Chetnie wpadne do Ciebie.Pozdro _________________ Pozdrawiam
"Zycie jest jak trabka w orkiestrze jazzowej. jesli w nia nie tchniesz nic z niej nie wyjdzie" Luis Armstrong |
|
 |
|
|
Mythios Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 3:42 pm |
|
|
|
Widzę Dorka że już działasz Widziałem Twojego bloga, możesz tam umieścić linki do ebooków o podobnej tematyce (poszukaj). Jeśli chcesz stworzyć nowego, to pamiętaj że muszą tam być ciekawe treści, a linki do ebooków najlepiej dodawać tylko "przy okazji".
Powodzenia. Tym bardziej że jesteś w moim drugim poziomie  |
|
 |
|
|
Dorka Świeża krew
|
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 3:48 pm |
|
|
|
No prosze Kogo my tu mamay:D
Jeszcze raz gratulacje. Wiesz za co  _________________ Pozdrawiam
|
 |
|
|
Mythios Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 7:42 pm |
|
|
|
Wiem
Jak będziesz stawiała stronę albo bloga napisz e-maila, pomogę. |
|
 |
|
|
Dorka Świeża krew
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 10:31 pm |
|
|
|
Ten blog to jeszcze nie tematyczny lecz ogolny. Z pewnoscia pojawi sie na nim wlasny artykul o zarabianiu w sieci. Na Mojej Generacji tez jest pare grup i osob, ktore sie tym zajmuja - sklaepy wietualne, programy partnerskie i inne tego typu formy.
Nad strona tematyczna pracuje. Kompletuje tresc. Oczywiscie, jak bede wstawiac to dam znac.  _________________ Pozdrawiam
|
 |
|
|
adriank Maniak dyskusji
|
Wysłany: Nie Sty 13, 2008 2:19 pm |
|
|
|
AdiM napisał: |
http://rapidshare.com/files/82928530/SUPER_PORADNIK.pdf.html |
Życzę powodzenia Ha Ha. Chcesz nosić wiadra czy budować rurociągi ?
Jak zacząć ?
- założyć stronę
- założyć bloga
- napisać artykuły do artelis.pl ze swoim linkiem
- wrzucić stopkę ze swoim linkiem partnerskim na forum
- napisać kurs mailowy
- stworzyć forum
- napisać krótkiego ebooka, ze wstawkami w treści z linkiem partnerskim
- napisać dobry artykuł wrzucić w treści jeden/dwa linki partnerskie i wrzucić na forum
- odpowiadać ludziom na forach wrzucając zamiast odpowiedzi link z twojego bloga/ forum /strony
- założyć ministronę pod ebooka i ją wypozycjonować
- sprzedawać drukowane wersje na allegro
możliwości jest setki, zależy od twoich indywidualnych preferencji i możliwości. Zapraszam na www.podstawyebiznesu.pl. Mam ciekawy pomysł jak pomóc początkującym, ale dopiero po sesji się tym zajmę
Pozdrawiam _________________ Jak zarobić pierwszą prowizję
http://www.pierwszaprowizja.blogspot.com
Nauczę Cię uwodzenia
http://uwodziciel.12dziewczyn.pl |
|
 |
|
|
|