Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy chciałbyś mieć możliwość kontaktu ze swoimi partnerami z 1 i 2 poziomu? |
Tak |
|
75% |
[ 6 ] |
Nie |
|
25% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 8 |
|
viper134 Stały bywalec
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 9:40 am |
|
|
|
Przyszło mi do głowy aby stworzyć wewnętrzny komunikator dla poleconych przez Nas partnerów. Partner mógłby wysłać do 1 i 2 poziomu treści motywacyjne, ale niech nie będzie to komunikator dla każdego np. Może być tylko dla osób które już wypłaciły 2 razy pieniądze z zpp lub mają określoną ilość poleconych. Można by wprowadzić ową funkcjonalność na próbę i sprawdzić jak będzie ona wykorzystywana przez partnerów. Jestem pewny, że aktywność partnerów wzrośnie  _________________ Więcej niż myślisz, sam ustalasz wysokość prowizji , zobacz Moją księgarnię ebooków lub załóż własną TUTAJ, tylko teraz 25zł do pierwszej wypłaty |
|
 |
|
|
k-lis Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 9:44 am |
|
|
|
Takie pomysły już były, ale póki co nic z tego nie wyszło.
Czemu sądzisz, że treści wysyłane przez partnerów miałyby lepszy skutek, niż te wysyłane przez administrację ZPP? _________________ Pozdrawiam,
Krzysztof Lis
Chcesz zarabiać na blogu tak jak ja (na PP ZM i AdSense)? |
|
 |
|
|
viper134 Stały bywalec
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 9:58 am |
|
|
|
W klubzixo (link w stopce) jest opcja wysyłania do partnerów wiadomości, obecnie partnerzy generują mi większość zarobków. Zrobiłem eksperyment w którym przez 3 miesiące wysyłałem wiadomości motywacyjne, a następne 3 nie wysłałem nic. W okresie gdy nie wysyłałem żadnej wiadomości do partnerów zyski jakie z nich miałem spadły grubo ponad połowę. Partner kontaktując się z poleconymi może dawać im jakieś swoje materiały i prezenty za wyniki. W ZPP bardzo brakuje mi tej funkcjonalności. _________________ Więcej niż myślisz, sam ustalasz wysokość prowizji , zobacz Moją księgarnię ebooków lub załóż własną TUTAJ, tylko teraz 25zł do pierwszej wypłaty |
|
 |
|
|
|