|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
krzysztof.trybulski@gmail Maniak dyskusji
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 10:43 am |
|
|
|
IMHO? Cóż za dziwnych słów używacie Czy mógłbyś mi powiedzieć Krzysztofie, co miałeś na myśli pisząc IMHO  _________________ Pozdrawiam Serdecznie,
Krzysztof Trybulski
Największy w historii sekret sukcesu, bogactwa i dostatku! Przyciągnij sukces do swojego życiowego doświadczenia! |
|
 |
|
|
Damian Stały bywalec
|
|
 |
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 10:50 am |
|
|
|
IMHO to delikatna przesada, aby używać akronimów w normalnych rozmowach, zastępując nimi język polski Dziękuję za pomoc i informację Damianie
dudi83 - kluczem do sukcesu jest DZIAŁANIE _________________ Pozdrawiam Serdecznie,
Krzysztof Trybulski
Największy w historii sekret sukcesu, bogactwa i dostatku! Przyciągnij sukces do swojego życiowego doświadczenia! |
|
 |
|
|
jaras Maniak dyskusji
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 11:30 am |
|
|
|
też myślę, że strona www wygląda poważniej niż blog, można naniej wstawić kilka stałych tekstów, dyskutować o nich na forum, a przyciagać do siebie blogiem
strona jest czymś stałym, ale potrzebna jest równiez interakcja, myślę, że dobre www nie przeszkodzi Ci w tym co do tej pory robisz _________________ jeszcze jedno biznes forum , na którym możesz zareklamowaćswoją działalność |
|
 |
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 11:34 am |
|
|
|
jaras napisał: |
też myślę, że strona www wygląda poważniej niż blog, można naniej wstawić kilka stałych tekstów, dyskutować o nich na forum, a przyciagać do siebie blogiem
strona jest czymś stałym, ale potrzebna jest równiez interakcja, myślę, że dobre www nie przeszkodzi Ci w tym co do tej pory robisz |
a powiem nawet więcej: może bardzo pomóc  _________________ Pozdrawiam Serdecznie,
Krzysztof Trybulski
|
 |
|
|
dudi83 Obserwator
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 12:12 pm |
|
|
|
Pozostanę więc przy moim blogu z książkami na temat wychowania.
k-lis przejrzę szczegółowo Twoją stronę "Zarabianie na blogach" i zapiszę się na kurs "Jak zarobić na blogu". |
|
 |
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 12:45 pm |
|
|
|
dudi83 napisał: |
Pozostanę więc przy moim blogu z książkami na temat wychowania.
k-lis przejrzę szczegółowo Twoją stronę "Zarabianie na blogach" i zapiszę się na kurs "Jak zarobić na blogu". |
Zachęcam - dowiesz się z niego zapewne wielu ciekawych i inspirujących rzeczy. Krzysztof ma zacięcie do biznesu, więc będziesz miała okazję się uczyć od dobrego i wartościowego człowieka  _________________ Pozdrawiam Serdecznie,
Krzysztof Trybulski
|
 |
|
|
cangu Maniak dyskusji
|
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 8:57 am |
|
|
|
Jezzzuuu, dziewczyna pyta o możliwość robienia darmowej strony, a otrzymuje odpowiedzi, które tylko mogą ją zdołować.
Nikt jej nie zapytał, co potrafi na ile jest obeznana z internetem, czy internetowymi technikami, ale każdy stara się dać jej to, o co nie prosi.
Patrz dziewczyno link http://www.mojastrona.com.pl/ i zakładaj własną stronkę, rób to, co potrafisz dziś, na co pozwala Ci czas i nabywana wiedza, a zaczniesz zarabiać. Nie musisz znać HTML,
Cytat: |
(nie musisz płacić, a jeśli zechcesz to zapłacisz za usuwanie obcych reklam, 25 zł. na trzy miesiące). |
Zasady zakładania (bezpłatnej) strony zmieniły się nieco, poczytaj więc pod podanym wyżej adresem.
(Zmieniłam ten wpis, jeśli ktoś tu zajrzy przeczyta aktualne info.)
PS. Polecam też: Posłuchaj rady.
k-lis napisał: |
Załóż bloga na Blogger.com. |
Zrób to tutaj: https://www.blogger.com/start _________________ Na początek możesz zarobić aż 780 zł!
Opiekun Inwestora poleca:
Darmowy kurs e-learningowy IZFA |
|
 |
|
|
|
|
|