Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Luckier Świeża krew
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 4:42 pm |
|
|
|
Jak uważacie czy blog o klockach LEGO ma szanse zarobić?  |
|
 |
|
|
Cinek Maniak dyskusji
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 7:10 pm |
|
|
|
Zwrócisz na siebie uwagę to na pewno
A co byś reklamował na takim blogu? |
|
 |
|
|
freaxone Stały bywalec
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 1:46 pm |
|
|
|
Może firma LEGO też ma jakiś Program Parterski ? |
|
 |
|
|
Luckier Świeża krew
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 2:00 pm |
|
|
|
Przepraszam za ten temat był bez sensu ale wreszcie założyłem bloga, na temat który mnie interesuje -www.sukcesblog.blogspot.com |
|
 |
|
|
Denwer455 Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 2:14 pm |
|
|
|
Popraw błędy, bo to są naprawdę błędy niedopuszczalne, jeżeli masz problemy z ortografią to używaj Firefoxa, on automatycznie poprawia błędy, albo wrzuć tekst na Worda. Żeby blog odniósł sukces musisz wzbudzać zaufanie czytelnika, a robiąc takie koszmarne błędy ortograficzne jesteś mało wiarygodny... _________________ Kredyty,karty,konta,rachunki firmowe
Program partnerski - 1000 zł za poleconego ! - Zarejestruj się i ty i zarabiaj! |
|
 |
|
|
bartek0317 Świeża krew
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 4:29 pm |
|
|
|
Na blogu piszesz, że wiesz jak pomóc innym osiągnąć sukces, a sam nie wiesz od czego zacząć? I tak jak zauważył Denwer455, błędy ortograficzne, i do tego tak rażące, powodują że jesteś mało wiarygodny. Jak dla mnie wcale. Żeby to były jeszcze jakieś literówki...zdecydowanie musisz poćwiczyć ortografię i interpunkcję, to jest chyba podstawa od której powinnieneś zacząć. _________________ Uzdrawiająca moc mandali
http://zdrowe-cialo.cba.pl |
|
 |
|
|
Luckier Świeża krew
|
|
 |
|
|
freaxone Stały bywalec
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 6:13 pm |
|
|
|
Luckier napisał: |
Dziękuje za rady. Ściągnąłem FireFoxa, poprawiłem błędy na blogu. A z tym czy innym pomogę to jeszcze zobaczymy... |
Będzie dobrze Życzę powodzenia! Daj znać o Twoich postępach no i jakbyś czegoś nie wiedział to też napisz  |
|
 |
|
|
Luckier Świeża krew
|
|
 |
|
|
Atrimir Maniak dyskusji
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 9:06 am |
|
|
|
Błędy składniowe... do ich poprawiania nie znajdziesz żadnego programu.
Nie masz wyjścia, musisz CZYTAĆ KSIĄŻKI.
A poza tym strasznie irytujące są reklamy google po każdym artykule. Umieść je w innym miejscu. _________________ Odkładanie tego, co postanowiłeś zrobić,
to najgorsza rzecz, jaką możesz zrobić.
Może nadzieja jest matką głupich,
ale beznadzieja jest matką przegranych. |
|
 |
|
|
Cinek Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 3:34 pm |
|
|
|
bartek0317 napisał: |
... błędy ortograficzne, i do tego tak rażące, powodują że jesteś mało wiarygodny. Jak dla mnie wcale. Żeby to były jeszcze jakieś literówki... zdecydowanie musisz poćwiczyć ortografię i interpunkcję, to jest chyba podstawa od której powinnieneś zacząć. |
Eee tam. Wśród targetu 12-18 lat będzie miał branie. Nawet nie zauważą  |
|
 |
|
|
Cinek Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 3:36 pm |
|
|
|
Atrimir napisał: |
Nie masz wyjścia, musisz CZYTAĆ KSIĄŻKI. |
No to było złośliwe  |
|
 |
|
|
Luckier Świeża krew
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 3:56 pm |
|
|
|
muszę się jeszcze raz zastanowić nad tematyką bloga, bo nie mam pomysłu.
Średnio czytam 25 książek rocznie. |
|
 |
|
|
bartek0317 Świeża krew
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 5:39 pm |
|
|
|
25? Hmmm...a oprócz lektur obowiązkowych? I opowiadań w podręczniku? No cóż, może wypowiedź Atrimira była trochę złośliwa, ale jednak prawdziwa. Bez książek nie nauczysz sie ortografii. Chyba, że rzeczywiście chcesz być autorytetem dla tej części naszego społeczeństwa, która jest nie dalej na swojej drodze do sukcesu jak w gimnazjum. Tylko, że prawda jest taka, że na nich nie zarobisz... A jaki następny pomysł na zarabianie pieniędzy? Bo gdzieś ten Twój blog sukcesu zniknął  _________________ Uzdrawiająca moc mandali
http://zdrowe-cialo.cba.pl |
|
 |
|
|
freaxone Stały bywalec
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 6:18 pm |
|
|
|
Zanim osiągniesz sukces musisz zainwestować trochę pracy i musisz też wykazać się wytrwałością - każdy najlepszy Partner powie Ci że musiał włożyć mnóstwo pracy i czasu zanim doszedł do tego takiego poziomu - nic nie przychodzi łatwo, zwłaszcza w tym biznesie ale na pewno opłaca się tym zainteresować, bo to fajny sposób na życie i zarabianie kasy
Może po prostu za bardzo się zniechęcasz, tak jak 90% Partnerów na początku swojej działalności.
Co do błędów to faktycznie, musisz więcej czytać - dotyczy to zarówno książek jak i własnych tekstów które umieszczasz na stronie www.
Po prostu zanim coś opublikujesz, przeczytaj to kilka razy, przepuść to przez edytor i z czasem powinno Ci iść coraz lepiej w pisaniu.
Pamiętaj! Każdy od czegoś zaczynał i nikomu nie szło od razu rewelacyjnie.
Ucz się na błędach! |
|
 |
|
|
|