Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
gabi071984 Świeża krew
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 6:55 pm |
|
|
|
czy darmowe e booki są zupełnie za darmo nie płaci się nawet za przesyłkę i mogę je mieć nawet jak jestem w programie partnerskim? ma już ktoś kilka w domu i rozdajecie je klientom czy tylko można mieć te elektroniczne? proszę o odpowiedz bo niedawno zaczełam _________________ GABI |
|
 |
|
|
Marek Buraczyński Maniak dyskusji
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 7:04 pm |
|
|
|
Ebooki to są wersje elektroniczne. Niektóre nasze ebooki mają także wersję drukowaną jako drugą opcję, ale te darmowe nie mają wersji drukowanej.
Oczywiście możesz je mieć w domu w wersji papierowej jeśli je sobie wydrukujesz, ale rozdawanie takiego wydruku raczej nie ma sensu. _________________ CZAS NA ZMIANY
Prywatne: IBAN - SWIFT
Wykorzystaj maile - kurs |
|
 |
|
|
gabi071984 Świeża krew
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 7:08 pm |
|
|
|
to jak mam je wygenerować poprostu na stronie z darmowymi e-bookami mam dać do koszyka i poczekać? _________________ GABI |
|
 |
|
|
Atrimir Maniak dyskusji
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 7:14 pm |
|
|
|
Jeśli jesteś już zarejestrowany w PP, to zaloguj się do panelu na stronie:
http://zpp.zlotemysli.pl/
Naciśnij Duży napis u góry: "Generator"
Wybierz ebooka, którego chcesz ściągnąć (do wyboru są darmowe ebooki oraz darmowe fragmenty ebooków płatnych).
A na koniec naciśnij generuj PDF.
Zostaniesz przekierowana do strony "Wygenerowane".
Jak się wygeneruje ebook (około 2 minuty), to będziesz mogła go pobrać.
Tak pobrany ebook możesz rozsyłać do woli komu chcesz, a najlepsze jest to, że odnośniki do strony Złotych Myśli w tym ebooku, będą z twoim linkiem partnerskim. _________________ Odkładanie tego, co postanowiłeś zrobić,
to najgorsza rzecz, jaką możesz zrobić.
Może nadzieja jest matką głupich,
ale beznadzieja jest matką przegranych. |
|
 |
|
|
freaxone Stały bywalec
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 2:05 pm |
|
|
|
Jeżeli jakimś cudem e-book się nie wygeneruje to całą czynność trzeba po prostu powtórzyć - takie info jakby coś |
|
 |
|
|
|