Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
pawed Stały bywalec
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 6:09 pm |
|
|
|
Takie coś przeczytałem...
adriank napisał: |
Jeśli administrator uzna link za jakąkolwiek formę spamu, to niech go usunie:) |
Hehe może na tym forum tak zrobi, ale jeśli administrator innego forum uzna link za jakąkolwiek formę spamu, to... dostaniesz bana.  _________________ Pozdrawiam,
Paweł http://ComputerSun.pl
Nowinki technologiczne: http://www.infosek.pl |
|
 |
|
|
Arkadiusz Obserwator
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 3:03 pm |
|
|
|
witam wszystkich czy ja moge promowac linki e bok na allegro i na stronach ogloszeniowych czy nie jest t o zakazane?na allegro jestem juz szosty rok z powazaniem arek _________________ z powazaniem Arek |
|
 |
|
|
Denwer455 Maniak dyskusji
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 3:06 pm |
|
|
|
Arkadiusz napisał: |
witam wszystkich czy ja moge promowac linki e bok na allegro i na stronach ogloszeniowych czy nie jest t o zakazane?na allegro jestem juz szosty rok z powazaniem arek |
Na allegro można promować tylko drukowane wersje ebookow.. Jeżeli chodzi o strony ogłoszeniowe to nie ma problemu, jeżeli umieszczanie linków do obcych stron nie jest zakazane w regulaminie serwisu ogloszeniowego..ale raczej taki sposób promocji jest mało skuteczny... _________________ Kredyty,karty,konta,rachunki firmowe
Program partnerski - 1000 zł za poleconego ! - Zarejestruj się i ty i zarabiaj! |
|
 |
|
|
Marek Buraczyński Maniak dyskusji
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 3:57 pm |
|
|
|
Witaj Arku, pozdrawiam drugi koniec mojego miasta (nie musisz podawać na forum tak dokładnego adresu ). Tak jak pisze Denwer455 na Allegro możesz promować tylko drukowane wersje. Promowanie ebooków nawet jako gratisów jest zabronione. _________________ CZAS NA ZMIANY
Prywatne: IBAN - SWIFT
Wykorzystaj maile - kurs |
|
 |
|
|
|