Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
lukiluk48 Obserwator
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2005 6:14 pm |
|
|
|
Ej ludzie, tak wogóle to ktoś zarobił coś w tym programie, bo jak tak to piszcie, bo nie wiem czy się tu zapisywać opłaca, no i jak długo tu siedzieć trzeba, żeby coś zarobić???????
 _________________ Elo wszystkim!! |
|
 |
|
|
Adam Odojewski Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2005 8:38 pm |
|
|
|
lukiluk48 napisał: |
Ej ktoś zarobił coś w tym programie |
Tak.
Cytat: |
jak długo tu siedzieć trzeba, żeby coś zarobić??????? |
Od siedzenia tu nie płacą. Wszystko zależy od podejścia - jak będziesz aktywny i skuteczny, to już po dwóch miesiącach możesz zarobić na pierwszą wypłatę. A jak nie będziesz działał... nie zarobisz nic.
Powodzenia!  |
|
 |
|
|
Marek Buraczyński Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2005 10:23 pm |
|
|
|
Mateusz a wcześniej chyba Wojtek co jakiś czas informują o przekroczeniu kolejnej "bariery" w kwocie naliczonych Partnerom prowizji. Nie mam pewności, ale chyba ostatnio pojawiła się informacja o ponad 40 000 PLN naliczonych.
Oczywiście nie wszystkie te kwoty zostały już wypłacone, bo niektórzy nie zgromadzili minimum a inni (tak jak np. ja) z różnych powodów nie zażądali wypłaty po przekroczeniu minimum. Ogólnie jednak pewne jest to, że Złote Myśli naliczają prowizje i je wypłacają jeśli tylko skutecznie znajdujesz klientów, którzy zamawiają i płacą za ebooki. Przekonało się o tym już wiele osób, z których część na pewno jest na tym forum i myślę, że niedługo się wypowie w tym temacie potwierdzając moje słowa.
I jeszcze odpowiedź na pytanie o czas: siedząc i nic nie robiąc będziesz czekał wieki (ja np. od ponad miesiąca nic nie zarobiłem, bo obecnie praktycznie nic nie robię, aby zarobić). Jeśli natomiast dotrzesz z informacją o danym ebooku do osób, które mogą być nim zainteresowane i okaże się, że te osoby rzeczywiście się zainteresują, zamówią i zapłacą to od 25 do 40% ceny ebooka (netto, czyli po odjęciu 22% VAT-u) trafi na Twoje konto w Programie Partnerskim. Przykładowo: jeśli ktoś z Twojego polecenia kupi ebooka o wartości 48.80 PLN (czyli 40 PLN +VAT) to Ty z tego otrzymasz co najmniej 10 PLN. Znalezienie klientów na 5 takich ebooków da Ci co najmniej 50PLN czyli minimum do wypłaty. _________________ CZAS NA ZMIANY
Prywatne: IBAN - SWIFT
Wykorzystaj maile - kurs |
|
 |
|
|
Piotr L. Maniak dyskusji
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2005 10:44 pm |
|
|
|
Witaj Napewno ktos tu zarabia - kazdy kto moze poswiecic pare chwil dziennie na promowanie danego ebooka. Oczywiscie odrazu nie bedziesz zarabial 50 zł za 2 tyg pracy, jesli natomiast poswiecisz ok 3-4 dni na przeczytanie formu, zapoznanie sie z ebookami i ocenieniu konkurencji, nastepnie poszukasz stron o dobrej docelowej grupie dla danego ebooka, kotre pozwalaja na reklame za darmo - i bedziesz pilnował tych stron przez ok 4-6 tygodni, napewno zaczniesz zarabiac.
I pamietaj, słowa Adama:
Od siedzenia tu nie płacą. |
\
Powodzenia! I witamy w gronie partnerów.
do moderatora: mona by przeniesc topic do otwartego forum dla wszystkich niezarejestrowanych.  _________________ Odlewy gipsowe
5126,80zł w innym PP?
plamka zabiera głos |
|
 |
|
|
Michał Dziurdzik Stały bywalec
|
Wysłany: Sob Cze 11, 2005 9:05 am |
|
|
|
Można zarobić, tylko jak Koledzy pisali - trzeba coś robić. Na siedzenie z założonymi rękami jeszcze nie jest najlepszy czas.
Co do przeniesienia wątku - nie mam takiej mocy Ale porozmawiam z tymi którzy mają  |
|
 |
|
|
Piotr L. Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sob Cze 11, 2005 10:11 am |
|
|
|
Michał Dziurdzik napisał: |
Można zarobić, tylko jak Koledzy pisali - trzeba coś robić. Na siedzenie z założonymi rękami jeszcze nie jest najlepszy czas.
Co do przeniesienia wątku - nie mam takiej mocy Ale porozmawiam z tymi którzy mają  |
Miachał - z tego co wiem to napewno masz takie prawo, chyba ze marcin poodcinał ale w takim razie po co zrobić Cię moderatorem ? Napewno jest, w phpbb mod ma prawo moderowania.
pozdrawiam _________________ Odlewy gipsowe
5126,80zł w innym PP?
plamka zabiera głos |
|
 |
|
|
fdgfdgdfsgsd Gość
|
Wysłany: Sob Cze 11, 2005 3:29 pm |
|
|
|
racja, źle się wyraziłem z tym siedzeniem, za siedzenie nie płacą , ale szczerze mówiąc to trochę powiątpiewam w to, żeby duzo osób kupowało te e-booki.  |
|
 |
|
|
lukiluk48 Obserwator
|
Wysłany: Sob Cze 11, 2005 3:31 pm |
|
|
|
a, sorki, tam wyżej to ja (lukiluk48) pisałem, tylko jako gość wlazłem na forum, ale ze mnie głupek sorry  _________________ Elo wszystkim!! |
|
 |
|
|
lukiluk48 Obserwator
|
Wysłany: Sob Cze 11, 2005 4:00 pm |
|
|
|
no i jak to w mojej naturze mam kolejne pytanko
bo nie mogłem tego na tej stronce pp znaleźć, jaki procent ze sprzedanych ebook'ów jest naliczany dla mnie no i ceny tych ebook'ów gdzie są podane?? _________________ Elo wszystkim!! |
|
 |
|
|
Piotr L. Maniak dyskusji
|
|
 |
|
|
s3e Świeża krew
|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 10:02 am |
|
|
|
ja sie zapisalem do tego PP niecaly mies. temu i mam jednego e-booka sprzedanego na koncie. bardzo mnie to cieszy. jestem dobrej mysli ze bedzie coraz lepiej. |
|
 |
|
|
Makler Maniak dyskusji
|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 6:17 pm |
|
|
|
mysli ze bedzie coraz lepiej |
Jeżeli już coś się ruszyło i generujesz sprzedaż to z pewnością będzie tylko lepiej  |
|
 |
|
|
Tani-ebook.com Świeża krew
|
Wysłany: Czw Lip 06, 2006 7:36 pm |
|
|
|
Ja tez ceakłem i sprzedałem kilka ebooków ale tez kosztowało mnie to pracy! |
|
 |
|
|
hmm Gość
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 1:38 am |
|
|
|
a nikt z Was nie uwaza ze rynek tych e-bookow juz jest bardzo nasycony pelno osob sprzedaje to samo mozna wejsc w google wklepc i pelno stron partnerskich zlotych-mysli !?
nie jest czasem juz za duzo partnerow przez co interes juz nie jest taki zadawalajacy ? |
|
 |
|
|
adriank Maniak dyskusji
|
|
 |
|
|
|